top of page

Mijn missie met Blik Marketing

Marketing is een ruim begrip. Als je er niet dagelijks mee bezig bent of als het onbekend terrein voor je is, kan het een spannend onderwerp binnen je bedrijfsvoering zijn. Laat mij degene zijn die de spanning voor het onbekende bij je wegneemt en je ontzorgt voor wat betreft je marketingwerkzaamheden. Of het nu gaat om het ontwerpen en schrijven van een eenmalige promotionele flyer, het maken van een contentkalender voor je social media kanalen of het bouwen van een compleet merk voor jouw onderneming, laat het maar aan mij over. Zo kun jij je blijven focussen op de corebusiness van jouw onderneming en doen we allebei waar we goed in zijn.     

Door mijn veelzijdige ervaring binnen het hele marketingspectrum, van designer tot tekstschrijver en van het organiseren van beurzen of fotoshoots tot het opzetten van een marketingafdeling en -processen, weet ik welke marketingondersteuning het beste past bij de fase waarin jouw onderneming zich bevindt en zal ik je daarin adviseren. Met een breed netwerk van web ontwikkelaars, Google experts, designers, copywriters, fotografen, drukkerijen en signing producenten zorg ik ervoor dat waar nodig de juiste specialisten ingezet worden om tot een compleet resultaat te komen. Van idee tot realisatie, ik regel het voor je. 

De kracht van onze samenwerking zal zitten in een open vizier en vertrouwen. We starten daarom met een informeel gesprek waarin jij mij vertelt wat jouw plannen en wensen zijn en ik mogelijk een stortvloed aan vragen op je afvuur om een goed, compleet beeld te krijgen. Vervolgens kom ik met een plan van aanpak dat we samen zullen bespreken, bijsturen waar nodig en omzetten in een concrete planning. En dan ga ik aan de slag voor je! Easy.

Blik-Marketing-by-Nieltje.png
bottom of page